Известие

Collapse
No announcement yet.

Зацепвяне на ремъците с коляновия вал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Зацепвяне на ремъците с коляновия вал

Ако може някой да сподели как става зацепването на ремъците на 33 1,5 IE Boxer.
    Основният ми проблем е че незнам на кои белези да я центровам понеже на маховика има 3. И не съм сигурен накъде трябва да сочат белезите на шайбите на разпределителните валове. Ако може някой да помогне ще съм много благодарен даже ще черпя

П.С. Много ще ми помогнат и някои други картинки

Заповядай колегаhttp://store1.data.bg/icofen/
    Твоят мануал е 33 Nuova (series 3)/ !
    Ако си със старите ремаци просто сложи по един белег с боя и си готов ! Е вярно по-доре е да се зацени наново !
    Успех !
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Ами аз прегледах няколко такива упътвания, ама нямам такъв белег на маховика. Навсякаде пише, че трябва да е някакъв Т символ, а на моя няма. Има три други белега, но Т образен няма. Затова не мога да я центровам, просто не съм сигурен как да разбера кой белег да гледам.

А и тя беше разглобена като я взех и сменях блок. Преди беше 1.5 а сега е 1.6, така че не мога да знам как е била центрована преди

Comment

Белега най вероятно ти се пада върху дупка,на маховика има такива Прикаркаш на горна мъртва точка на първи цилиндар и се огледай за белег,ако няма зацепвай така
        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
        0899832271 Сашо

Comment

Working...
        X